ROTTIEDAM

ROTTIEDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rottiedam. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 11:16 Zoals altijd een overheerlijke roti en keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.
16 jun 2022 om 22:46 Was weer helemaal top!
12 jun 2022 om 11:50 Lekker
11 jun 2022 om 10:30 Heerlijk en geweldige bezorging
27 mei 2022 om 22:01 Heerlijk gegeten! Dankjewel.
25 mei 2022 om 21:14 Verschrikkelijk. Had een roti xl, was binnen 15min geleverd. De kipkerrie was waterig, de plaat was niet vers, kouseband smaakte licht bedorven. Het enige wat goed smaakte waren de aardappelen. Jammer!
22 mei 2022 om 18:01 Roti vonden we helaas tegen vallen. De smaak vonden we meer flauw. We hebben elders lekkerder gegeten. Hier bestel ik noet meer.
22 mei 2022 om 11:14 Zoals altijd fantastisch!! En bezorging binnen 15 minuten
22 mei 2022 om 10:01 Vegetarische roti, veel te duur voor wat je krijgt. Eten is goed maar verhouding prijs en hoeveelheid eten is totaal niet in balans.
20 mei 2022 om 18:08 Really tasty food! And great packaging!
19 mei 2022 om 22:13 Het was weer top! Dankjewel Rotidam.
15 mei 2022 om 4:29 Roti met kippendijen, was heerlijk!